2011 m. sausio 2 d., sekmadienis

Amazonė

Ne veltui sakoma, kad svajoti reikia atsakingai, nes svajonė ima ir išsipildo. Šią vasarą lankiau kursus tekstilinės lėlės pas Jūra Jasevičienę. Tai buvo viena iš mano svajonių, o jų turėjau susirašiusi apie penkias. Antru numeriu buvau įsirašiusi ir lipdytos Jūros lėlės kursus. Bet po pirmųjų nesitikėjau, kad dar šiais metais bus ir antri. Jau pradėjau galvoti, kad tai bus kitų metų svajonė, o gal jau iš viso tokios neįsirašysiu, juk turiu žinių kaip sukurti lėlę. Taip nutiko, kad dar šiais metais lapkričio mėn. Jūra pakvietė į kitus savo kursus. Net pati nejutau kaip juose patekau. Rodos ir laiko neturėjau ir žinių lygtai užteko, bet mielieji svajonės pildosi kartais ir be mūsų didelio dalyvavimo. Praleidau du nuostabius savaitgalius, susiradau naujų bendraminčių su kuriomis bendrauju iki šiol. Kursų dvasia dar ir dabar manęs nepaleidžia, Jūros gyvenimo filosofija labai artima manajai ir aš daug pasisėmiau energijos, gyvenimo ir kūrybos išminties, gerų emocijų. Na o dabar parodau mūsų darbo rezultatą.
Lėlytę pavadinau Amazone. Ji sukurta iš paperclay.




6 komentarai:

  1. Pavarai, mergina, tavo entuziazmo galima pavydėti, šaunuolė :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pirmiausia sveikinimai svajonei issipildzius :)Labai smagu ismokti ka nors nauja,o kai pabendrauji su tikrais meistrais - dar smagiau. Na ir sveikinimai sukurus pirma, bet ne paskutine lele :0

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū merginos. Labai smagu kurti grupėje ir kai vadovauja tokią patirtį turintis meistras. O entuziazmo tai man netrūksta bent kol kas , kad tik sveikatos būtų. Ir reikia turėti svajonių, bei nors žingsnelį eiti link jos, tada visos svajonės pildosi.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labas,
    neradau el adreso, tad rašau čia.
    Noriu perduoti tau vieną apdovanojimą-Stylish Blog Award. Gavau jį iš Ievos(vaje-vaje atelje dienoraštis).
    Nuolat seku ir skaitau tavo dienoraštį!
    Jei sutinki ir priimi jį, įteikiu ir kelias taisykles:
    -paskelbti apie jį savo tinklaraštyje,
    -parašyti apie save 7 tikrus ir teisingus dalykus, -perduoti šį apdovanojimą 15-ai tavo nuomone vertų tinklaraščių.
    Tai tiek. Pati apdovanojimo nuotraukytė-mano bloge, ateik pasiimti!
    --
    Natalija

    AtsakytiPanaikinti
  5. Oi Vilmute kaip as tau pavydziu,
    kad tu pabuvojai kursuose pas Jura, tokia grazia lelyte sukurei :)

    AtsakytiPanaikinti