2013 m. rugpjūčio 14 d., trečiadienis

Dovanos !!!!

Ina dar pavasarį organizavo bendrą knygos Джулии Кемерон" Путь художника" skaitymą, Daugiau apie tai rašiau čia/ Paskutiniame etapeturėjome apsikeisti dovanomis, iš anksto nežinojau kas man turi dovanąatsiųsti, buvo staigmena.
Paskutiniu metu mano gyvenime daug staigmenų, neplanuotos kelionės ir pažintys, daug malonaus laiko sau,truputis rankdarbių, geras oras, geroje kompanijoje. Siuntinukąatneše jau beveik prieš dvi savaites, bet aš iš vakaro išvykau dviems savaitėms ir savo dovaną pamačiau tik vakar. Nors dukra , patikrinusi kas viduje man telefonu sakė, kad patiks, tai kas manęs laukia gražiai supakuotoje dėžėje.
Ji buvo teisi, man labai patiko viskas, kas buvo atsiųsta, viskas, viskas. Natalia truputį pasakojo, kaip man rinko dovaną. Sakė,įėjau į rankdarbių parduotuvę ir inpulsyviai pasirinkau. Geriau ir aš būčiau ne išsirinkusi, dievinu tokias spalvas ir atspalvius. Ačiū Natalia.
Вот и завершилсья совместный "ПУх", который мы шли вместе с Иной Смирновой. Я свой подарок получила  от Натальии. В коробке было то, из чего я люблю творить, цвета - самые любимые. В голове уже зародились два проекта, буду вышивать подушку и вязать шаль. Спосибо, Наталья ! Смотрите сами, что за прелесть

 

3 komentarai:

  1. Vilma, kokios nuostabios dovanos - tai mano megstamiausios spalvos! ))) Sveikinu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū,Ina. Aš taip pat tokias mėgstu, net vyras juokiasi, kad jei man nupirks dovaną rožiniai-violetinių tonų, tai tikrai būsiu patenkinta.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveikinu gavus dovanas :))) o spalvos iš tikrųjų labai fainos - gabalėlis gėlėtos vasaros rankose :)))

    AtsakytiPanaikinti